Handwerk Speciaalzaak De Pauw

Wij streven er naar om een uitgebreid assortiment aan producten te voeren. Wij willen iedere kant persoonlijk aandacht schenken. Handwerk Speciaalzaak De Pauw streeft er naar een steeds wisselend assortiment te hebben. 

Handwerk Speciaalzaak De Pauw is sinds jaar en dag gevestigd in het oude dorp van Huizen. Na een aantal verhuizingen is het terecht gekomen in het centrum van Huizen. Lange tijd is dit bedrijf gerund door Jacob en Alie Zeeman. Sinds 1 september 2009 hebben wij, Jan en Anita, dit bedrijf over genomen.

Na de overname is de collectie enigszins veranderd. Doordat wij al een Naaimachine Speciaalzaak hadden (Bos Naaimachine Speciaalzaak), hebben we de naai-, lock en borduurmachines daar onder gebracht en zijn wij ons geheel gaan richten op het handwerken. Naast onze uitgebreide collectie op het gebied van breien, haken en borduren, bieden wij u ook een groot assortiment aan fournituren , zoals: garen, knoopjes, ritsen, elastiek, (machine-)naalden. Bovendien zijn wij trots op onze ruime sortering BREMSILK voering.

Door steeds weer nieuwe inspiratie en nieuwe trends heeft onze winkel u iedere keer iets nieuws te bieden.